Witam wszystkich.
Zamierzam znow powrocic do prowadzenia Earthdawna (polskiej edycji). Uwazam ja za naprawde dobra i nie mam ochoty "przesiadac sie" na zadna nowsza.
Jedyna rzecz, ktora chce zmienic na nowa to stopnie. Chodzi glownie o k20-stki. Kto gral ten wie zapewne co mam na mysli
Czy ktos moze mi wiec powiedziec:
1. W jakim podreczniku RedBrick-owskim i na ktorej stronie znajde pelna tabele stopni. Pelna ---> mam na mysli powyzej 40 stopnia.
2. Czy takie "pozyczenie" nowej tabelki nie bedzie sie gryzlo ze stara edycja?
1. W jakim podreczniku RedBrick-owskim i na ktorej stronie znajde pelna tabele stopni. Pelna ---> mam na mysli powyzej 40 stopnia.
W żadnym, o ile dobrze kojarzę. W edycji Classic (czasem zwanej edycją RedBrick) stopnie były prawie takie same (drobne zmiany na wyższych stopniach). W trzeciej edycji "wzrost" kostek jest usystemowany, więc wyższe Stopnie łatwo można sobie ułożyć.
Tylko pamiętaj, ze stopnie są powiązane z tabelką sukcesów/wyników. Korzystanie z 3-edycyjnych stopni i 1-edycyjnej tabelki sukcesów nie jest najlepszym rozwiązaniem.
_________________ W szkole, kiedy kumple zażywali narkotyki, ja wierzyłem w sprawiedliwość i uczciwość polityki...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum