Wysłany: 2009-12-18, 18:22 [Warszawa] Szukam chętnych na sesje
Nie wiem, czy to dobry dział, ale miejsca wydzielonego na tego rodzaju ogłoszenia nie widzę.
Poszukuję pełnoletnich graczy z Warszawy zainteresowanych sesjami Earthdawna.
Dwa razy w miesiącu, zazwyczaj w niedziele.
Dlaczego pełnoletnich? Wiek dotychczasowej ekipy zawiera się między 26 a 35 lat. Nie ma w tym co prawda nic dziwnego, ale bywa, że jednostki nastoletnie mają z tym jakiś problem.
Kontakt - asfodelia@o2.pl
Wysłany: 2009-12-18, 19:00
Ja pewnie chętnie bym wpadł czasem. Ale nie jestem wstanie powiedzieć, że będę regularnie. Mam swoją ekipę, z którą sesje są dla mnie priorytetem no i życie atakuje z różnych stron.
Lat 25, biały facet, obecnie Kabaty
Asfodel [Usunięty]
Wysłany: 2009-12-25, 15:45
Wezmę Twoją kandydaturę pod uwagę.
Są jeszcze jacyś chętni? Tylko proszę po kolei...
Lekka nekromancja ale nie widzę sensu zakładania oddzielnego tematu. Szukam drużyny, która przygarnie jednego gracza. Najchętniej trzecia edycja ale i w poprzednie chętnie zagram. Jeżeli chodzi o znajomość systemu to u mnie może byc lekki problem. Ostatni raz w Earthdawn'a grałem dosyć dawno ale postaram się szybko nadrobić zaległości i odświeżyc pamięć.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum