Jakiś czas temu Seth opublikował news'a z wiadomością, że EDPT znowu ruszyło.
Dzisiaj pojawiła się możliwość ściągnięcia starych numerów Księgi Jutra. Jak na razie dostępne są nr 1-6. Aby móc je ściągnąć, należy się wcześniej zarejestrować - proces nie jest bolesny, choć na link aktywujący można czekać nawet pół godziny.
Polecam.
_________________ W szkole, kiedy kumple zażywali narkotyki, ja wierzyłem w sprawiedliwość i uczciwość polityki...
Ostatnio zmieniony przez sirserafin 2009-04-02, 22:24, w całości zmieniany 2 razy
EDPT znowu updatowane. Tym razem zarejestrowanym użytkownikom udostępniono The Book of Weapons. Czyli 3 suplementy: Book of Dual Weapons, Book of Swords i Book of Arrows.
Dodatkowe rodzaje oręża do walki...
_________________ Wojciech 'Sethariel' Żółtański Gry-Fabularne.pl - serwis o grach fabularnych
Ostatnio zmieniony przez Sethariel 2009-04-07, 00:50, w całości zmieniany 1 raz
Wiek: 40 Dołączył: 25 Maj 2006 Posty: 851 Skąd: Włocławek/Olsztyn
Wysłany: 2009-04-07, 15:24
Hehe. To samo. Mnie też bronie Vorstów najbardziej zainteresowały, ale troszkę je przekonwertowałem... A jak tylko wyszedł pierwszy tom Kompendium Dawców Imion, to męczyłem przecież Ciebie (albo Geriona, już nie pamiętam) o nie :P
W każdym razie, ciekaw jestem nowych materiałów z ich strony, zwłaszcza Księgi Jutra.
_________________ Jestem Prawem - Chaosem, Przeznaczeniem - Losem.
Jestem Pasją - Horrorem, Przebudzeniem - Pogromem.
Wasze życia w Mych rękach... i nieszczęsnej k8.
Wiek: 40 Dołączył: 25 Maj 2006 Posty: 851 Skąd: Włocławek/Olsztyn
Wysłany: 2009-05-09, 20:30
Jakaś odpowiedź? Herbs and Plants kiedyś zacząłem tłumaczyć, ale zdechło po paru stronach i nie mam pojęcia gdzie to zalega. Earthdawn Legends rzeczywiście fajna rzecz. Library of Throal nie znam. Gdzie to jest, bo nie widzę?
Ostatnio zmieniony przez Cryingorc 2009-05-09, 20:31, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum