Pewnie Wszyscy spodziewacie się równie dłuuugiego posta na powitanie jak to miałem w zwyczaju niechcący takowe treści płodzić Niedoczekanie Wasze
Widzę że niczym śpiąca królewna zaległem ranny w jednym z przepastnych pokoi Karczmy u Geriona i słuch o mnie wszelaki zaginął. jak widzę nie tylko o mnie bo koncept na grę by forum był poruszany jeszcze przez Abishaia ale nic Karczmie u Geriona nie dorównało jak widzę.
Po statystykach wnioskuję że na forum rządzi niepodzielnie Gerion, Sethariel i garstka młodzieży która ma swój udział nareszcie Starzy się wykruszyli jak widać. Misiłak i mystic są na bieżąco jak widzę Ale Vasquez21 jakoś nie bardzo No i lord.owca się ożywił po moim odejściu Pan Cryingorc też wciąż dycha. Sir Valeq dziś zawitał... a nawet i Pani sboja no no Kobiety widać w natarciu bo jest aż jedna no sorry klik jesteście dwie Skutecznie i ukradkiem czai się Kot Pana Habib nie pamiętam bo chyba to nowy nabytek forum. Przynajmniej tak nowy że mi całkiem nie znany.
No i tyle z żywych i aktywnych Teraz zobaczę jak to życie forum wygląda Może coś jeszcze napisze... a co!
Wiek: 114 Dołączył: 27 Maj 2006 Posty: 882 Skąd: Częstochowa
Wysłany: 2008-01-17, 10:12
Macie jeszcze chęć na pbf-a? Bo jakby był ktoś chętny to mogę ja pociągnąć wagoniki. Ze swojej strony mogę zapewnić, że nie rzucę go po paru tygodniach :)
WOW! Temat utknął zaledwie 4 posty po mojej ostatniej reaktywacji :/ Widzę, że nie macie już tyle czasu na pisanie jak kiedyś ;) Czy jaka była przyczyna tego, że wszystkie PBFy wymarły jak widzę ?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum