Licznik odwiedzin odinstalowałem, zabierał miejsce.
Natomiast co do liczników odsłon artykułów, bawiłem się trochę modułem, ale już powinny być znowu jak wcześniej.
Nie wiem kiedy, nie wiem gdzie, nie wiem jak szybko... ale tak w ogóle chciałbym przenieść stronę na inny serwer no i przy okazji zrobic porzadny lifting z przejsciem na o wiele nowszy CMS.
_________________ Wojciech 'Sethariel' Żółtański Gry-Fabularne.pl - serwis o grach fabularnych
Wiek: 52 Dołączył: 24 Maj 2006 Posty: 1091 Skąd: Poznaďż˝
Wysłany: 2009-11-10, 10:28
Habib napisał/a:
a z ciekawości, jaki macie rozmiar na serwerze, czyli ile wam dano na nim miejsca?
Z tego co wiem, to jest to "poznajomości" które to "poznajomości" złatwiaj Andrzej Swędrzyński. Wszystko stoi w Horyzoncie, czyli firmie zaprzyjaźnionej usługowo z moją, więc jakby coś od wielkiego Wu, to dzwonię do ich któregoś administratora, no ale głupio tłumaczyć, że to nie ja jestem właścicielem hostingu :)
Myślę, że nawet Horyzont nie orientuje się że coś takiego jak Ed.pl jest u nich na serwerze. Mamy pewnie powierzchnię do 4 Gb na ftpie, bo jak jest więcej (co wiem z doświadczenia), to admin się temu przygląda....
pzdr
Na razie bez konkretów. Jeżeli masz jakieś sugestie to wal.
W każdym razie przydałby się po prostu stabilny serwer z w miarę szybkim kontaktem z Adminem. Ostatnio brak tych rzeczy znacząco uprzykrzył nam życie...
Na razie rozważamy różne możliwości.
_________________ Wojciech 'Sethariel' Żółtański Gry-Fabularne.pl - serwis o grach fabularnych
Dałoby radę. Niestety nie w tej chwili. Słownik w sumie to zupełnie inna kwestia. Mam nadzieję zająć się nim jak tylko przeniesiemy się na inny serwer i zacznie się całkowita modernizacja strony, łącznie z przejściem na nowszy CMS.
Może w drugiej połowie kwietnia. W tej chwili jednak trudno powiedzieć...
Ostatnio zmieniony przez Sethariel 2010-04-01, 14:06, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum